Fidrio

Nieuwe collectie Fidrio is binnen:

Fidrio Exclusive Collection.
Sinds een aantal jaren hebben wij de Fidrio Exclusive Collection geïntroduceerd.

De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen wij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. Omdat onze producten worden geblazen in houten mallen, creëren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.

De Fidrio Exclusive Collection verkopen wij exclusief in onze showroom in Harmelen (nabij Utrecht). In de showroom doen klanten ideeën op en worden geïnspireerd door de producten en presentaties.

Tevens kunt u met een inlogcode een bestelling te plaatsen op de Fidrio webshop. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze accountmanagers. Zij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf om de Fidrio collectie te tonen. Fidrio levert niet direct aan consumenten. Wij verwijzen de consumenten graag door naar onze dealers. ( Trendy Bloemen)

Glas is een tijdloos materiaal en passend in elk interieur. Wij voeren minimaal 2 collecties per jaar in de Fidrio Exclusive Collection.

Wij blijven geïnspireerd door glas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzaam gecertificeerd

Bloemisten in Achterhoek duurzaam gecertificeerd ‘Duurzaam ondernemen is de toekomst’ Drie bloemisten in de provincie Gelderland zijn een duurzame status rijker geworden: Bert Evers in Doetinchem, Bloembinderij De Lorelei in Dinxperlo en Trendy Bloemen in Lichtenvoorde. De afgelopen periode zijn zij gelijktijdig gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist met hulp van MVO4Holland. De bloemisten ontmoeten elkaar bij een bijeenkomst. Ze vonden dat er maar iets moest veranderen. ,,Duurzaamheid is de toekomst”, voorzagen zij en besloten zich te certificeren. Met de certificering Barometer Duurzame Bloemist garanderen de aangesloten bloemisten een duurzame bedrijfsvoering, die wordt gecontroleerd door een internationale en onafhankelijk bureau Société Générale de Surveillance (SGS).
Alle inkoop is bij de bloemisten volledig administratief vastgelegd. ,,Maar”, zegt Ondernemer Bert Evers: ,,Duurzaam ondernemen gaat niet alleen om het inkopen van duurzame gecertificeerde bloemen en planten. De certificering gaat ook over zuinig energieverbruik, afvalscheiding en het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.” Bloemen gekocht met een MPS-A(+), EKO , Max Havelaar en FFP hebben een minimale milieubelasting en zijn – mits de producten uit ontwikkelingslanden komen – onder betere arbeidsomstandigheden gekweekt. Ellen Kroekenstoel van Trendy Bloemen zegt: ,,We vinden het belangrijk dat wij als bedrijf gecertificeerd zijn. Niet alleen voor onszelf, vooral voor de klant. Op deze manier is zichtbaar dat wij onder meer rekening houden met het milieu en de sociale aspecten in de sector.”

Het percentage duurzaam verantwoorde bloemen en planten is afhankelijk van het behaalde niveau goud, zilver of brons bij de barometer. Een manier om steeds duurzamer te worden. Winkelier Bert Evers haalde zilver en De Lorelei en Trendy Bloemen beide brons. Eigenaresse van Bloembinderij De Lorelei Desiré Beijer zegt: ,,Duurzaam ondernemen is in het belang van zowel mens, dier als milieu. Door het kopen van bloemen met onder andere het EKO-keurmerk, wordt het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen teruggedrongen. Hierdoor sterven bijvoorbeeld minder bijen, maar het is ook beter voor de gezondheid.” Het drietal hoopt dat dit initiatief een stimulans is voor overheidsinstellingen, gemeenten en bedrijven om op het gebied van duurzaamheid verbeteringen te treffen met oog op de toekomst, en ook besluiten vaker hun bloemen bij een gecertificeerd duurzaam bloemist te kopen.

 

 

 

——————————————————————————————————————————————-

Bruiloftsfestival 20-05-20

Op 20 mei 2016 hebben wij de styling verzorgd van een bruiloftsfestival! De trouwauto was wel heel bijzonder: Een Hakselaar. Wij verzorgen niet alleen de mooiste bloemen op jullie mooiste dag, maar helpen ook graag mee denken met de aankleding van jullie feestlocatie. Kom voor meer informatie bij ons in de winkel. Wij helpen jullie graag. Kijk nu hier voor de foto’s van dit geweldige bruiloftsfestival!

_MG_2872_MG_2928_MG_2958_MG_2882_MG_2912_MG_2914_MG_2957_MG_2950_MG_2945_MG_2910_MG_2876

_MG_2956_MG_2916

_MG_2947_MG_2953

_MG_2960_MG_2949_MG_2880

 _MG_2887_MG_2962

By | 2017-06-08T12:37:23+00:00 maart 22nd, 2013|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Fidrio

About the Author: