Workshops

Bij Trendy Bloemen in Lichtenvoorde kun je ook terecht voor workshops. Heb je creatieve werknemers? Of willen ze dat graag worden? Ontdek dan bij ons de creativiteit tijdens één van onze workshops. De kosten zijn vanaf € 30,00 per persoon, dit is inclusief ondergrond en alle materialen. Alles bij jou op locatie of met groepen tot 20 personen in onze eigen workshopruimte.

Voor wie?

  • De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Alles word van A tot Z uitgelegd en je gaat altijd met een prachtig bloemstuk naar huis
  • Voor groepen van 10 tot 20 personen. Grotere groepen zijn in overleg ook mogelijk.

Gezellig een middagje of een avondje bloemschikken en dan ook nog eens jouw werknemers thuis laten komen met een zelf gemaakt bloemstuk. Voor ieder seizoen is er een Trendy Bloemen thema workshop mogelijk. Om aan de workshops een extra draai te geven, kunnen ze bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met een high tea of hapjes buffet. Alles is in overleg mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

IVM COVID-19 GEVEN WIJ DIT JAAR HELAAS GEEN WORKSHOPS OP LOACTIE. UITERAARD HEBBEN WIJ HIER WEL WEER IETS CREATIEFS OP BEDACHT! HET TRENDY DOE HET ZELF PAKKET.

Maak zelf thuis, alleen of samen een prachtig bloemstuk.
U ontvangt van ons: alle materialen incl. duidelijk beschrijving met foto’s. We leggen alles zeer duidelijk en stap voor stap aan u uit.

HOUD ONZE WEBSHOP IN DE GATEN VOOR HET NIEUWSTE SEIZOENS DOE HET ZELF PAKKET:

https://www.trendybloemen.nl/product-categorie/webhop-lichtenvoorde/bloemstukken/workshops/