Diner aankleding en SweetTable

Om de entourage van jullie Trouw locatie in de juiste sfeer te brengen kun je bij ons terecht voor bloemwerk op locatie. De stijl van de aankleding en bruidsbloemwerk bepaal je helemaal zelf. Met de bruidsbloemen naar jullie keuze krijgt jullie  huwelijksdag de persoonlijke touch die het nodig heeft. Samen bespreken we jullie wensen en bezoeken waar nodig de Trouw locatie. Wij maken een stylingplan en een overzichtsschets en we maken een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. Samen met jullie finetunen we de ideeën en bespreken het bruidsbloemwerk naar jullie keuze. Van bruidsprielen, bruidstafelversiering, versierde zuilen en staanders tot de prachtigste boeketten op vazen, of subtiele bloemversieringen aan stoelen kerkbanken, wij verzorgen het tot in de puntjes.

Bruidstafelversiering

Gezellig tafelen met familie en vrienden, daar horen natuurlijke bloemen bij. In de stijl en kleurscharkering van uw wens verzorgen wij een volledige bruidstafelversiering. De bruidsbloemen komen terug in de aankleding zodat het één stijlvol geheel wordt. De gehele bruidstafel stylen wij met de bruidsbloemen op locatie

Uiteraard hebben wij nog veel meer te bieden en bespreken we graag uw wensen. We hebben een scala aan ondergronden die voor de gelegenheid geleend kunnen worden. Maak een afspraak en laat ons weten wat jullie wensen zijn, dan versieren wij jullie huwelijksdag met de mooiste bloemwerken. Wij dragen zorg voor de bruidsbloemen op locatie en halen ook alles weer op.