Locatie aankleding

 Bruidsbloemen op locatie

Om de entourage van jullie trouw locatie in de juiste sfeer te brengen kunt u bij ons terecht voor bloemwerk op locatie. De stijl van de aankleding en bruidsbloemwerk bepaalt uzelf. Met de bruidsbloemen naar uw keuze krijgt uw huwelijksdag de persoonlijke touch die het nodig heeft. Samen bespreken we jullie wensen en bezoeken waar nodig de trouw locatie. Wij maken een stylingplan en een overzichtsschets en we maken een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. Samen met jullie finetunen we de ideeën en bespreken het bruidsbloemwerk naar jullie keuze. Van bruidsprielen, bruidstafelversiering, versierde zuilen en staanders tot de prachtigste boeketten op vazen, of subtiele bloemversieringen aan stoelen kerkbanken, wij verzorgen het tot in de puntjes.

Bloemenprielen

Met een bloemenprieel krijgt uw trouw locatie een bijzondere entree. Wij maken bloemenprielen in verschillende stijlen. De stijl die jullie bruiloft uit moet stralen wordt door een bloemenprieel bekrachtigd. Of de stijlkeus van jullie bloemenprieel nu romantisch, modern, landelijk of over de top is, het kan allemaal. Het bruidsprieel versiert met bruidsbloemen biedt niet alleen een sferische entree maar is ook de plek voor foto’s van u als bruidspaar en uw familie en vrienden. Wij verzorgen het bruidsprieel met bloemwerk op locatie.

Zuilen en staanders lenen

Met zuilen of speciale staanders gaan we de hoogte in zodat de aankleding van uw trouwlocatie meer dimensie krijgt. De zuilen zijn zeer geschikt voor XL bruidsbloemwerk en creëren een feestelijke ambiance waar u en uw gasten niet op uitgekeken raken.

Ook hebben we speciale staanders waarop subtieler bruidsbloemwerk op gemaakt kan worden. Met de versierde staanders kan bijvoorbeeld een looppad aangekleed worden of ze kunnen verdeeld worden over de trouwgelegenheid, zodat op alle plekken de feestelijke sfeer gevoeld wordt.

Uiteraard hebben wij nog veel meer te bieden en bespreken we graag jullie wensen. We hebben een scala aan ondergronden die voor de gelegenheid geleend kunnen worden. Maak een afspraak en laat ons weten wat jullie wensen zijn, dan versieren wij jullie huwelijksdag met de mooiste bloemwerken. Wij dragen zorg voor de bruidsbloemen op locatie en halen ook alles weer op.