Wedding event Achterhoek

Een middag vol verassende ideeën en de nieuwste trends

Op zondag 22 september hangt er liefde in de lucht op Wedding Event Achterhoek, bij Erve Kots in Lievelde. Op deze middag kunnen toekomstige bruidsparen zien en beleven wat de mooiste dag van hun leven nodig heeft. Hippe, romantische en excentrieke bruidsjurken en trouwpakken worden op verassende wijze geshowd. Ontdek welke stijl bij jullie past. Maar liefst negentien ondernemers in de trouwbranche laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Alles onder één dak

Wedding Event Achterhoek heeft alles in huis wat er nodig is voor een trouwerij. In één middag kunnen toekomstige bruidsparen hun hart ophalen bij al het moois dat er te zien is en ontdekken welke stijl bij hen past. Of je nu je hele bruiloft gestyled wil hebben, ideeën op wil doen voor de aankleding van bloemwerk of advies nodig hebt voor een origineel huwelijksaanzoek of – vrijgezellen dag, bij Wedding Event vind je alles onder één dak.

Divers aanbod

Zo divers als de wensen zijn van de bruidsparen in spé, zo divers is het aanbod. Ervaar bijvoorbeeld hoe leuk een fotokastje is voor de gasten op jullie trouwfeest, proef van de heerlijke hapjes die geserveerd worden, vind jullie ideale trouw locatie of win advies in bij de trouwambtenaar die de hele avond aanwezig is. Verwonder je over de nieuwste trend op gebied van beauty.

Inspiratie middag

Het Wedding Event is een belevenis die je als toekomstig bruidsstel niet mag missen. Maak eer een gezellig avondje uit van en neem je familie, vriendinnen en vrienden mee, er is genoeg te beleven. Live muziek kleurt de avond muzikaal in en met een hapje en een drankje is het goed vertoeven aan de bar. Of neem even plaatst aan de restylede dinertafel en kijk je ogen uit naar de prachtigste bruidsversieringen. Kom inspiratie opdoen en creëer jouw unieke trouwdag, een dag om nooit te vergeten.

Zondag 22 september van 13:00 uur tot 17:00 uur (bruidsshow 15:00 uur)

Hieronder vind u de deelnemers die er zijn op Wedding Event Achterhoek 2024
Kijk gerust even bij hen rond op hun site en/of facebook pagina, dit kan door op de naam van de deelnemers te klikken