Rouwwerk

Ben je op zoek naar rouwwerk? Bij Trendy Bloemen in Lichtenvoorde hebben we een ruim assortiment aan afscheidsbloemen en boeketten. Alles voor een mooi afscheid van jouw dierbare.

Wij weten dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Door naar verschillende afscheidsbloemen en boeketten te kijken, zul je merken dat sommige bloemen je meteen aanspreken. In de winkel kunnen we je voorbeelden laten zien aan de hand van verschillende boeken. Wij kunnen dit speciaal voor begrafenissen en crematies omzetten naar persoonlijke rouwboeketten en -stukken.

Daarom nemen wij hier alle tijd voor wanneer je langskomt in de winkel. We hebben een aparte ruimte waar we alles kunnen doornemen. Je kunt rustig jouw persoonlijke wensen met ons bespreken. Wij kunnen ook persoonlijke items verwerken in de rouwboeketten en -stukken. Bij de bloemen kun je altijd een bijpassend lint of een bijpassende kaart bestellen. Kom langs in de winkel voor meer informatie of neem contact op.