Woonadvies

Naast de verse snijbloemen is er een ruime keuze in aanverwante artikelen zoals potterie. We hebben kwaliteit maar wel in een lager prijssegment zodat er ook leuke betaalbare spulletjes zijn voor elke portemonnee.

Heb je woonadvies nodig? Omdat Ellen de opleiding binnenhuisarchitectuur heeft gevolgd, is het ook mogelijk om advies te vragen voor aanpassingen in jouw huis en dergelijke. Wij komen naar de mensen toe en dan gaan we samen met hen bekijken wat ze willen, zodat we tot een goede oplossing komen.

Planten

Elk seizoen passen we ons planten assortiment aan. De orchideeën zie je het hele jaar door in mooie en bijzondere trendy kleuren. Omdat we wekelijks op de veiling komen kunnen we iedere plant voor je op bestelling mee nemen!

Aardwerk

In onze winkel vind je een goede kwaliteit aardewerk voor een betaalbare prijs.
Kom gerust in de winkel langs voor advies.

Glaswerk

Ook voor trendy glaswerk ben je bij Trendy bloemen op het juiste adres. Doordat we kleine aantallen inkopen, verandert ons assortiment geregeld.

Ook hebben we in de winkel trendy accessoires zoals kussens, kaarsen, kandelaars, zuilen etc. te koop! Doordat we vaak bij diversen inkoopcentra komen kunnen we ook hierin alles op bestelling mee nemen voor jou!

Onze vaste merken zijn:

HS Potterie

Fidrio glas

Home Society

Pip Studio

Family house keramische

Daan Kromhout

POPPING art

Vase the world