Woonadvies

Naast de verse snijbloemen is er een ruime keuze in aanverwante artikelen zoals potterie. We hebben kwaliteit maar wel in een lager prijssegment zodat er ook leuke betaalbare spulletjes zijn voor elke portemonnee.

Heb je woonadvies nodig? Omdat Ellen de opleiding binnenhuisarchitectuur heeft gevolgd, is het ook mogelijk om advies te vragen voor aanpassingen in jouw huis en dergelijke. Wij komen naar de mensen toe en dan gaan we samen met hen bekijken wat ze willen, zodat we tot een goede oplossing komen.

Kerst

Momenteel is onze winkel geheel in kerstsfeer. Speciaal voor deze maanden hebben wij onze winkel verruimd. Kom langs en bewonder onze sfeervolle kerstwinkel. Wij geven jullie graag advies, en helpen je graag aan de mooiste kerstaccessoires. Heb je zelf een mooie vaas of schaal? Breng deze gerust bij ons langs, wij maken er graag een mooi passend kerststuk op.

Planten

Elk seizoen passen we ons planten assortiment aan. De orchideeën zie je het hele jaar door in mooie en bijzondere trendy kleuren. Omdat we wekelijks op de veiling komen kunnen we iedere plant voor je op bestelling mee nemen!

Aardwerk

In onze winkel vind je een goede kwaliteit aardewerk voor een betaalbare prijs.
Kom gerust in de winkel langs voor advies.

Glaswerk

Ook voor trendy glaswerk ben je bij Trendy bloemen op het juiste adres. Doordat we kleine aantallen inkopen, verandert ons assortiment geregeld.

Ook hebben we in de winkel trendy accessoires zoals kussens, kaarsen, kandelaars, zuilen etc. te koop! Doordat we vaak bij diversen inkoopcentra komen kunnen we ook hierin alles op bestelling mee nemen voor jou!