Workshops

Bij Trendy Bloemen in Lichtenvoorde kun je ook terecht voor workshops. Ben je een creatief type? Of wil je dat graag worden? Ontdek bij ons je creativiteit tijdens één van onze workshops. Voor meer informatie bel: 0544-375636.

Gezellig een middag of avond uit en dan ook nog eens thuiskomen met een zelfgemaakt bloemstuk. Een paar keer per jaar organiseert Trendy Bloemen workshops. Ieder seizoen organiseert Trendy Bloemen een thema workshop. Doorgaans is dit in onze eigen workshopruimte in Groenlo, maar wij komen ook graag op locatie. De data en prijzen voor de workshops staan op deze pagina.

Je kunt ook workshop boeken, bijvoorbeeld voor een personeelsfeestje, vriendinnendag en vrijgezellendag. Het minimum aantal deelnemers is tien personen. De kosten zijn vanaf € 35,00 per persoon. Trendy Bloemen biedt ook creatieve kinderfeestjes aan. Dit kan al vanaf € 10,00 per persoon. Kom langs in de winkel voor meer informatie of neem contact op.

IVM COVID-19 GEVEN WIJ DIT JAAR HELAAS GEEN WORKSHOPS OP LOCATIE. UITERAARD HEBBEN WIJ HIER WEL WEER IETS CREATIEFS OP BEDACHT! HET TRENDY DOE HET ZELF PAKKET.

Maak zelf thuis, alleen of samen een prachtig bloemstuk.
U ontvangt van ons: alle materialen incl. duidelijk beschrijving met foto’s. We leggen alles zeer duidelijk en stap voor stap aan u uit.

HOUD ONZE WEBSHOP IN DE GATEN VOOR HET NIEUWSTE SEIZOENS DOE HET ZELF PAKKET:

https://www.trendybloemen.nl/product-categorie/webhop-lichtenvoorde/bloemstukken/workshops/

Momenteel zijn wij bezig met een nieuw doe het zelf Workshoppakketten.

Dan kunt u straks thuis alleen of samen met iemand een mooi bloemstuk maken!

Onze pakketten worden compleet met alle benodigde materialen afgeleverd of kunnen worden opgehaald bij de winkel. Er zit een duidelijk stappenplan bij inclusief foto’s.

Workshops Archieven – Trendy Bloemen

    • De kosten zijn inclusief ondergrond, alle materialen, koffie/thee met iets lekkers, hapje en een drankje.
    • De workshops worden gehouden in onze eigen workshopruimte.
    • De avonden starten om 19:00 uur en eindigen rond 21:30 uur.